DORISEA 5.2 cm 5.5 g Unpainted Tukšu Cieto Mākslīgo Ēsmu zivīm Lure Platgalve Popers VIB Crankbait

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€13.39 €12.05

Krāsa:

Garums: 5.2 cm Svars: 5.5 g Materiāls: cietais plastmasas Mērķa zivis: sams,asaris, līdaka, dzeltena ck zivis, top c zivju Iepakojums: opp maisā, par katru iepakojumu sarakstu 5/10/20/50/100 * Zvejas Vilinājums

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, .Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA. 2) agrāk jums jāmaksā, jo ātrāk mēs piegādāsim jūsu pasūtījumu.Apmaksa jāveic 3 dienu laikā pēc pasūtījuma. 3) Ja varat/ " t kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā. 1).Pārliecinieties, ka jūsu adrese ir pareiza, parasti mēs varam nosūtīt vienumus 2 darba dienas maksājumu darīts, un ne vairāk kā solīja 3 dienas piegādes laiku. 2).Lielākā daļa no valsts piegādes laiks ir apmēram 15-60 darba dienu laikā, bet daži no preču piegāde var būt kavēšanās dēļ pārvadātāja nepareizu, muitas kavēšanās, importa tarifiem, valsts politikas klientu, vai jebkādu citu apstākļu dēļ, kas ir ārpus mūsu kontroles.mēs vēlamies paplašināt piegādes laiks un lūdzu jums piedošanu. 3).Ja jums ir nepieciešams vairāk, ātra piegāde, sazinieties ar mums, lai izmantot EMS, DHL, TNT, ect un maksāt papildu kravu pārvadājumu izmaksas. 4).Krievijas klientiem, lūdzu atcerieties, lai piedāvātu mums savu vārdu, uzvārdu, vai jūsu sūtījumu var/'t būt piegādāti pareizi jūsu gala, un mēs uzvarējām/" t sedz zaudējumus. 1).Lūdzu, norādiet jūsu prasībām ar ziņu, piemēram, krāsas, pakas, vērtību deklarācija, utt, kad jūs veicat maksājumu. 2).Mēs strādājam no pirmdienas līdz piektdienai, lūdzu, saprast, ja atbilde nav saņemta laikā nedēļas nogalē.Paldies. 3).Mēs cenšamies 100% pozitīvas atsauksmes, un ir nepieciešams jūsu atbalsts, ko mums sniedz 5 zvaigznēm~~ 4).Ja jūs neesat apmierināts jebkāda iemesla dēļ, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs atrisinātu problēmu, līdz esat apmierināts.Liels paldies par jūsu palīdzību.

Tagi: uzlīmes vib, pupiņu popers, daudz platgalve zvejas vilinājums, tukšu unpainted lures, unpainted auskari, 124 sveķu attēls unpainted, 10 lures unpainted, crankbait stienis, almera taustiņu tukšs, ēsma sagataves.

Pozīcija Upes, Ūdenskrātuve, Dīķis, Okeāna Zvejas Laiva, Okeāna Zvejas Rock, straume, Okeāna Pludmales Zvejas, EZERA
Daudzums Viens Komplekts
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Modeļa Numurs G05
Kategorijas LURE
Zīmola Nosaukums DORISEA
Veids Mākslīgo Ēsmu

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi