Saliekams Atkritumu Maisu Turētāju Uz Augšu Atkārtoti Kempings Miskastes Utility Saliekams Konteinera, Kempings, Āra Piknika Pagalmā

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€30.95 €15.48

Krāsa:

Apraksts:

Jūs varat būt pārliecināti, lai izvēlētos mūsu Saliekams Bin Trash, kas ir paredzēti, ar 6 iebūvēts dzelzsbetona stiprinājuma skavas, kas ir cieši iesaistīti, un to var glabāt atsevišķi, vai šķiro un nosaka ar vairākiem atkritumu maisi.

Specifikācija:

Produkta parametri:

Nosaukums: pavasara uzglabāšanas kausu

Izmērs: 41*47cm/16.1*18.5.

Materiāls: Oxford audums + PVC sieta audums

Salocīts izmērs: 41*4cm/16.14*1.57 gadā

Ietilpība: aptuveni 62L

Svars: 950g

Izmanto: netīrās veļas grozā, uzglabāšanas maiss, miskastes, zivju kopšana

Iepakojuma Saraksts:

Āra kempings locīšanas miskastes*1

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Labs Materiāls: Izgatavots no šifrēta Oxford audums, Kempings Miskastes ir vairāk nodilumizturīga un asaru izturīgs.Apakšā PVC sieta audums novērš zupa no izliešanu, ir viegli, lai skrubis, un ir spēcīgs nestspēju.

2.Nodalījuma Sietu Dizaina Soma: Ir rāvējslēdzēja nodalījums acs soma un pamanāmu dizainu uz augšu Kempings Pop-up Trash Var, tas var būt atkritumu maisi, nelieli priekšmeti, utt., un tas ir viegli veikt un vietā.

3.Fiksēto Cieši: Uz Saliekams Trash Bin funkcijas, kas veidota ar 6 iebūvēts dzelzsbetona stiprinājuma klipus, kas ir cieši iesaistīti, un to var glabāt atsevišķi, vai šķiro un nosaka ar vairākiem atkritumu maisi.

4.Veikt Elastīgi: Raksturot kā elastīgu konstrukciju, mūsu Saliekams Atkritumu Maisu Turētājs var automātiski izmesti, un tā var arī salocīt, lai ātri un viegli uzglabāšanas, nav aizņem vietu.

5.Daudzpusīga Lietošana: Jūs varat būt pārliecināti, lai izvēlētos mūsu Pop-up Miskastes, kas ir piemērota, lai uzglabātu dažādas garāžas preces, dārza miskasti, apģērbu uzglabāšanas maisi, mājsaimniecības atkritumu savākšanas maisiņi, biroja trash kannas, sadzīves trash kannas, sporta inventāra, bērnu rotaļlietas, kempingiem vai pet piegādēm.

Veids Citi
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi