Top Piedāvājumus Lelli, Drošības Kameras,Viltus Kameru Ar Sarkanu LED Gaismu,Reāli Bezvadu Novērošanas Sistēmas Mājās, Āra 4 Pack

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€26.12 €14.63

Krāsa:

Mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.Laipni aicināti sazināties ar mums!

UZLABOT DROŠĪBU -- Samazinot iespēju noziedzību, un daudz lētāk.Ir visi uzskatāt, ka jums ir saglabāt acu par darbiniekiem, īpašumu, un jūsu biznesam.

GAISMAS SENSORS -- Lelles kamera ir iebūvēta fotoelektrisks sensoru, sarkanā LED gaismas, tikai iedegas naktī, izturīgāks nekā tradicionālo viltus kameru.Tie būs 7x24 aizsargāt jūsu drošību.

AIZSARGĀ JŪSU DROŠĪBAS -- Ar līdzīgu izskatu uz nekustamo kameras, cilvēki domā, ka tā ir īsta fotokamera, pat netālu dienas laikā; red gaismas DIODE, kas mirgo 7/24 pēc tam, kad akumulators ir uzstādīts.Tas ir ļoti uzkrītošā naktī, padarot to vairāk kā īsta kamera.

PADOMUS -- dome dizainu šo viltus novērošanas kameru padara to ideāli.Uzstādīt gan viltus un nekustamā kameras, lai aizsargātu jūsu biznesa un mājas tik zemām izmaksām.Nē vadi, ar piestiprinātiem skrūves, instalē viegli un ātri griestu/sienas/virsmas.

2 gab AA baterijas, kas darbojās (NAV iekļautas).

Krāsa: melna

Materiāls: plastmasa

Izmērs: 11.5 x 11.5 x 7.5 mm

Iepakojuma Saturs:

4 x Lelli Drošības Kameru

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Stils Dome Kamera
Atbalstītās Operētājsistēmas Windows 98
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Savienojumi Slēgtās Sistēmas/CCTV Vadu
Objektīvs (mm) 2MM
Smart home platform NAV
Sertifikācija NAV
Augstas Izšķirtspējas 480P(SD)
Zīmola Nosaukums MiLESEEY

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi