Varde Lure Par Topwater Bass Varde Lures Bass Foreļu Zvejas Lures Komplekts 5gab/noteikt reālus Prop Varde Mīksto Swimbait Peldošo Ēsmu,

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€7.16 €3.22

Krāsa:

Apraksts:

Ķermeņa varde zvejas vilinājums ir mīksta un elastīga, slēpjot āķi, vienlaikus samazinot ietekmi ūdens augiem.

Klasiskās double hook dizains palielina stabilitāti zivis.Asu galu āķa ir aprīkots ar barbs, ka upuris nevar viegli atbrīvoties.

Simulācijas krāsu saskaņošanas, var būt ļoti labs, lai maldinātu zivs ūdenī.

Piemērots vairākus scenārijus, makšķerēšana var veikt jebkurā ūdens un augstas kvalitātes materiāli var tikt izmantoti atkārtoti.

Funkcijas:

Produkta nosaukums: Zvejas Lures Varde

Niršanas dziļums: virszemes sistēma

Materiāls: Videi draudzīga silikona

Zivju sugas: prusaks/bass/blackfish/krāsainas zivis, utt.

Krāsa: 14G zaļā struktūra / 14G melnu punktu dzeltenā ķermeņa / 14G zaļās galvas apelsīnu ķermeņa / 14G melnu punktu zaļā struktūra / 8G green galvas apelsīnu ķermeņa

Iepakojuma izmērs: garums 19CM*platums 10 CM*augstums 3CM/7.87*3.93*1.18 jo

Saraksts:

1set*Zvejas Varde Lures(5gab lapas)

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.【Asu Norādīja Āķis] aicina varde ir ļoti asas dubultā needlepoint varde āķis ātra izplatība un labu saķeri, kas ir īpaši svarīgi, ja zvejas smago segumu nosacījumi big fish.

2.【Spilgtas Krāsas] aicina zvejas varde lures ir veidota spilgtās krāsās, un imitētu krāsu saskaņošanas, var sajaukt un piesaistītu zivs ūdenī ļoti labi.

3.【un] aicina dubultā spirāle struktūra grunts zvejas varde lures rada daudz un troksnis ūdens un piesaista zivis uz ēsmu.

4.【Silikona Materiāls] aicina Šo zvejas varde lures ir izgatavoti no mīksta silikona materiālu, kas nav viegli pārtraukuma, atkārtoti, un var izturēt ļoti agresīvi zivis.

5.【Plašu Sugu] aicina Piemērots jūras un saldūdens zveju, plaši vērstas plēsīgās zivis, piemēram, bass Snakehead Laši, Foreles, Samus Asari Walleye, Raudas, u.c.

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Pozīcija Pārvaldības Jomā
Zīmola Nosaukums liilaimic
Kategorijas Karpu Ēsmu

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi