Dekbedovertrek 240x220 Futbola Gultas Komplekts Zēniem Tīņi 3D Sporta Tēmu Sega sedz Gultasveļa 2/3pcs Mājas Housse De Couette

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€40.20 €38.19

Krāsa:

Šis produkts ietver sega sedz & spilvendrāna,NAV Mierinātājs un Plakanas Loksnes

Lielums ir saistīts ar manuālo mērījumu, varbūt tur būs pāris centimetru starpība.Lūdzu, pievērsiet uzmanību, kad jūs esat pasūtījuma.

1. Visi fotoattēli, kas uzņemti ar profesionālais kinooperators.Par fotografēšanas gaisma, leņķis un krāsu displeju, fizisku un fotogrāfijas, varbūt daži différents!lūdzu ņemt materiālu, priekšmetu, kā.

2. Izmēru var būt 1-3cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.Lūdzu, ņemiet vērā, kad jūs pasākums.

3. Šo izstrādājumu var mazgāt ar rokām vai mašīnu, neizbalē un nav sarukt; Mazgāt zem 30 grādiem, ne balināt, zemā temperatūrā žāvēšanas; Lūdzu izvairīties no mazgāšanas ar tumšas krāsas tiem, kā arī, kas ir un nav uzsūkšanās mazgāt karstā ūdenī.

4. Šī gultas komplekts neietver jebkādu pildījumu.

5. Sakarā ar tālsatiksmes pārvadājumi,pakaišu var būt nedaudz grumbuļaina,tas ir normāli.

6. Ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu izmēru, vai ir nepieciešams, lai skatītu plašāku produktu attēlus.Lūdzu, sazinieties ar mums.7.Tur var būt mazliet hromatiskās aberācijas, tāpēc lūdzu pievērst uzmanību, kad preču saņemšanas.Lielākā daļa pasūtījumu tiks izvesti ar 1-3 darba dienu laikā, Lūdzu, apstipriniet savu adresi uzmanīgi, kad jūs veicat pasūtījumu.

Tagi: sile sega sedz, , futbola pāris sega sedz, , sk sega sedz, , fcb futbola sega sedz, , upes zaļā sega sedz, damast sega sedz, , sega sedz zaļa austrumu, sega sedz jūras zaļš, seg sega sedz, , sega sedz s.

Raksts Plain Krāsoti
Diegu Skaits 100TC
Modelis Tips Skatuvisks
Izmantošana Mājas
Stils Mūsdienu Stils
Vecuma Grupa Pieaugušie
Pakāpe A Kategorijas
Svars 1.4
Technics Reaktīvais Drukāšana
Materiāls 100% Poliesters
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi