Jēlnaftas S Iesmidzināšanas Sūkņa Zobratu Pulle Motora Lieguma Rotācijas Instruments, Lai Dodge Ram Cummins VE P7100 VP44 4BT 6BT 1989-2002

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€36.20 €24.62

Krāsa:

Lieliska Saderība - Iesūknēšanas Sūknis Rīku airētājs pats par sevi, lai Cummins Motoriem Dodge Ram VE P7100 VP44 4BT 6BT un Motora Bloķēšanas/Rotācijas Instruments Cummins B/C Sērijā un Dodge Pickups 3.9 L, 5.9 L, 6.7 L & 8.3 L neapstrādātas eļļas Motoriem.

Uzstādīt - ar Šo Rīku airētājs pats par sevi der jebkura 1989-2002 Dodge Ram Cummins Iesmidzināšanas Sūkņa Zobratu

Vieglāk Darbu - Iesūknēšanas Sūknis Rīku airētājs pats par sevi: izmanto, lai novērstu degvielas sūkņa pārnesums ar viegli un ātri.Ar šo rīku, jums būs jautājumi, velkot Iesmidzināšanas Sūkņa mehānismu.

Dzinēja Bloķēšanas/Rotējošu Instrumentu, vienkārši ievietojiet rīku uz spararata korpusa līdz tā iesaistās gredzenu rīku, tad pievienojiet 1/2inch laukumā disku sprūdu vai slēdžiem bārs un griezties.

Izcila Kvalitāte - augstas stiprības un stingrības oglekļa tērauda konstrukcija ar melnu pabeidzis, stong un izturīgs, anti-deformācijas un anti-korozijas.Augsta precizitāte un cietība un daudz ilgāks kalpošanas laiks.

Iesmidzināšanas Sūkņa Zobratu airētājs pats par sevi:Izmanto, lai novērstu degvielas sūkņa pārnesums ar viegli un ātri.Ar šo rīku, jums būs jautājumi, velkot Iesmidzināšanas Sūkņa mehānismu.

Nosaukums:Dzinēja Bloķēšanas/Rotācijas Instruments

Lieliska Savietojamība

Krāsa:Kā parādīts attēlā

Materiāls:Metāla

Iepakojuma Saturs:

1 * Pārnesumu Airētājs Pats Par Sevi

2 * Atloka Skrūvēm

1 * Cummins Dzinējs Liegums/Rotācijas Instruments

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi