3pcs Sievietes Galvu Bohēmijas Stila Elastīgas Galvassegu Krusta Spīdīgu Turban Meitenes Hairbands Svītrainām Headwrap Matu Aksesuāri

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€14.16 €12.04

Krāsa:

3pcs Sievietes Galvu Bohēmijas Stila Elastīgas Galvassegu Krusta Spīdīgu Turban Meitenes Hairbands Svītrainām Headwrap Matu Aksesuāri

Laipni Paziņojumu:

1.I f tur ir dažas dažādas krāsas par preci,Lūdzu, pastāstiet mums, ko jūs krāsa

wa nt.Ja ne,mēs nosūtīsim ko sajauc krāsas nejauši.Ja jūsu chosse dažas preces bez mūsu veikalā ,mēs ar jums sazināsimies un aizstāt ar citiem posteņiem .

2. Sakarā ar kvalitātes atšķirībām starp dažādām monitori, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Uzmanību, lūdzu:

Jo Krievija publicēt jaunu politiku par Vārdu un uzvārdu, lūdzu, katram pircējam piedāvā savu Vārdu, uzvārdu, pirms jūs maksājat jūsu norēķinu adrese.Mēs nepiedāvājam papildu ziņas par pilnu nosaukumu, pēc tam, vietu secību.Paldies par jūsu lielo atsaucību!

Lūdzu atstāt mums ziņu uz pasūtījuma sarakstā par jūsu papildu pieprasījumu posteņi, nosūtīšanas vai vērtību rēķina, utt, mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu.

Krāsu atšķirība ir grūti izvairīties no pārdošanas internetā.Parasti mēs pielāgot krāsas kā tādas pašas kā priekšmetus,bet tur varētu būt nedaudz krāsu atšķirība pēc dažādiem gaismas,dažādu monitoru.Tātad, ja cienījamie jūs nevarat pieņemt šo ļoti maza atšķirība, jābūt piesardzīgiem, pirms jums veikt pasūtījumus.

Sūtījumu:

Mēs parasti kuģis vienību 1-5 dienu laikā pēc apmaksas 24 stundas apstiprinājumu.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka kuģniecības izmaksas (tu maksā, ja jums vietu secībā) nav tostarp papildu muitas nodevas, starpniecības maksa, nodevas un nodokļi, kas ieved jūsu valstī.Šie papildu maksu var tikt savākts piegādes laiks, pircējs ir atbildīgs par to.

Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

Piegāde Veids

Piegādes Laiks

Izsekošanas Mājas Lapā

Ķīnas Ziņu Parasto Smll Pakešu Plus

20-80 darba dienu laikā

Nav Pieejama

4PX Singapūra Pastu OM Pro

20-80 darba dienu laikā

Nav Pieejama

SunYou Ekonomiskās Gaisa Pastu

20-80 darba dienu laikā

Nav Pieejama

Yanwen Ekonomiskās Gaisa Pastu

20-80 darba dienu laikā

Nav Pieejama

Ķīnas Ziņu Reģistrēta Gaisa Pastu

26-45 darba dienu laikā

https://www.17track.net/en

www.wellberries.lv Saver Shipping

25-45 darba dienu laikā

http://global.cainiao.com/

www.wellberries.lv Standarta Piegāde

15-40 darbadienu laikā

http://global.cainiao.com/

E-packet

12-20 darba dienu laikā

https://www.17track.net/en

EMS

3-8 darba dienu laikā

http://www.ems.com.cn/

Fedex IE

3-8 darba dienu laikā

http://www.fedex.com/apps/fedextrack/

DHL

3-8 darba dienu laikā

http://www.dhl.com/en/express/tracking.html

Piezīme:Iepriekš Piegādes Datums ir tikai atsauce,dažreiz būs kavēšanās ar svētkiem,festivāliem,slikti laika apstākļi,muitas,utt.

Ienākumi:

Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos posteņiem 7 dienu laikā.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumus, mēs nedrīkstam dot pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.

Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Atsauksmes:

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Ja jums ir kādi jautājumi vai šaubas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu kādi jautājumi vai šaubas un sniegt vislabākos pakalpojumus par jums.

Paldies par jūsu apmeklējumu un laipni atpakaļ!

Tagi: plānas jaciņa bohēmas stils, suns bohēmas stils, krekli bohēmas stils, grāmatu bohēmas stils, jostas bohēmas stils, bohemian trikotāža stils, blūze bohēmas stils, bohēmietis stils armband, bohēmietis stils gobelēni, dīvāns bohēmas stils.

Stils Modes
Materiāls Poliestera, Kokvilnas
Zīmola Nosaukums Hongmao
Modelis Tips svītrains
Modeļa Numurs 15787
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Veids Galvassegu
Dzimums SIEVIETES
Vienuma Tips Cepures

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi