Vecais Vīrs, Sniegavīrs Nakts Gaisma Telefona Būdiņā Ziemassvētku Lampas Mirgo Liesmu Gaismā Ziemassvētku Terases Logu Ainas Ornaments

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€4.43 €2.75

Krāsa:

30 Funkcijas:

OOTDTY

Jaunais Santa Claus nelielu eļļas lampas ir ne tikai mainījusi izskatu, dizainu, bet arī palielināja trīsdimensiju iekšpusē eļļas lampas, padarot jūsu Ziemassvētku dažādas.

Tur ir 3 stili šajā sērijā.Koku nelielu eļļas lampas, Ziemassvētku Vecīti un sniegavīrs ir ļoti dzīva.Ir gaismas, lai izveidotu spēcīgu svētku atmosfēru.

Izgatavots no PVC plastmasas, drošu, ilgtspējīgu, videi draudzīgu, labi izstrādāta, spēcīgu trīsdimensiju, un jūs varat atkārtoti izmantot to, tas var tikt uzglabāti arī, un jūs varat turpināt to izmantot nākamajiem Ziemassvētkiem.

Jūs varat dot to kā Ziemassvētku dāvanu saviem radiniekiem vai draugiem.Mūsu produkti ir ļoti skaisti iepakotu, kas ir ļoti piemērota, kā jūsu draugus.

Tas ir ļoti plašs pielietojuma spektrs.To var izmantot ne tikai kā Ziemassvētku rotājumu, lai rotā istabu, bet to var novietot blakus Ziemassvētku eglītes, lai radītu svētku atmosfēru.

Specifikācijas:

Materiāls:PVC

Izmērs: Apm.8.5x8.5x12.5cm/3.34x3.34x4.92inch

Stilu: Vecs Vīrietis/ Sniegavīrs/ Ziemassvētku Eglītes

Komplektā Ietilpst:

1 Gab., Dekoratīvie Gaismas

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana,Lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Sertifikācija CCC
Ir Spuldzes Iekļauts
Zīmola Nosaukums Shanwen
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi