melns kulons gaismas ziemeļvalstu led kristāla rūpniecības koka stikla gaismas spuldzes gaismas griestu vintage spuldzes lampas lustras, griestu

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€132.54 €106.03

Krāsa:

¥ 81.0 Instant otro nogalināt ¥ 12.0 Instant otro nogalināt ¥ 28.0 Instant otro nogalināt ¥ 63.0 Instant otro nogalināt

Panikas pērk ¥600.00 ¥460.00 ¥350.00 ¥680.00 ¥85.00 ¥120.00 ¥255.00 ¥280.00 ¥430.00

Piezīme: visām lampām ar E27 spuldžu cokoli nav aprīkoti ar gaismas avotu.Lūdzu, pievērsiet uzmanību un nopirkt pats.Paldies

Visi mūsu produkti tiek ražoti un pārdoti ar sevi, ar labu kvalitāti un izdevīgāku cenu.Laipni lūdzam jautāt

Pārdošanas hotline: 0760-23790288/13178652203, Sazinieties ar: Mr. Situ

Paldies par jūsu uzmanību un mīlestību uz mums.Mēs sirsnīgi nodrošināt jūs ar augstas kvalitātes un pieejamu produktu un pakalpojumu, kas cer celt klientu apmierināts un laimīgs tiešsaistes iepirkšanās pieredzi.

Lai izvairītos no nevajadzīgas problēmas un pārpratumus procesā iegādājoties lampas, lūdzu rūpīgi izlasīt un saprast mūsu produktu pārdošanas noteikumi, pirms iegādāties.Ja ir kaut kas neskaidrs, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas jebkurā laikā.Klientu apkalpošanas būs ļoti pacietīgi un sniegt jums detalizētu atbildi.

[foto atvašu]

Visas bildes Lanchen Apgaismojums Technology Co., Ltd.tiek veikti natūrā.Sakarā ar dažādu gaismas vidē, un parāda, produktiem, var būt ar noteiktu krāsu atšķirības, taču kļūda neietekmē faktisko ietekmi.Lūdzu esiet pārliecināti.

[izpildes laiks]

Lanchen Apgaismojums parasti ir bagātīgāka, un piegādes laiks parasti ir 72 stundu laikā pēc apmaksas.Ja tur ir no krājumiem vai marķēti produkti, tas ilgst 7-15 dienas, lai tiem.Ja jums nav saņēmis preces, desmit dienas pēc dzemdībām, vai ir kādi jautājumi par produktu pēc tam, kad saņēmusi, lūdzu, sazinieties ar mums savlaicīgi

[bojāto preču]

Lai gan mūsu produktu iepakojums ir ļoti spēcīga, pastāv zināms risks, jo tālsatiksmes transporta un izplatīšanas trešajai personai.Tas ir neizbēgami, lai izspiest lampas, īpaši abažūri no stikla izstrādājumi.Ja jūs konstatējat, ka abažūri vai aksesuāri ir bojāts, saņemot preci, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mani

Lūdzu, sazinieties ar mums un atved fotogrāfijas, bojātās detaļas, un mēs jums nosūtīsim daļas, express.

Mums būs atbildīgs par mūsu pakalpojumiem un produktiem.Mēs jums apmierinošu atbildi uz jebkuru pamatotu jautājumu.Mēs uzskatām, ka, ja

Mēs būtu mierīgs, atklātību un sapratni vienam ar otru, un mēģināt domāt savādāk.Jebkuru problēmu var atrisināt vienkārši.

[par paraksta instrukcijas]

Produktu lanchen Apgaismojums Technology Co., Ltd.nav iemesls, lai atgrieztos un apmainīties 7 dienu laikā uz pieņēmumu, ka lampas nav piemērojami un neietekmē vidējās pārdošanas.

Ja mūsu produkti ir kādas kvalitātes problēmas, mēs varam atgriezties, tos jebkurā brīdī, un mēs segsim turp-atpakaļ kravu.

Ja klients atgriež preci, subjektīvu iemeslu dēļ, mēs varam arī rokturi atgriešanās un nomaiņa procedūras radiniekiem, bet tuvinieki nepieciešams maksāt turp-atpakaļ kravu un sedz izmaksas (10-30 juaņa), ko nevar izmantot atkārtoti, jo garš brauciens no iepakojuma.

Ja pircējs izmaiņas preces subjektīvu iemeslu dēļ pēc preču saņemšanas, viņš tikai ir jāmaksā atpakaļ kravu un kuģniecības kravu, sedz ar mums.

Lūdzu, nogādāt atpakaļ izteikt jūsu durvīm, un nav nosūtiet to uz piegādes nodaļā.Mēs nevaram parakstīt piegādes nodaļā.Lūdzu, saprast.

[kravas apraksts]

Ekspress piegāde var uzskatīt, Guandunas Provincē, un loģistikā tiks pieņemti ārpus provincē.Loģistikas tiks iekasēta apjoma un loģistika kravu būs jāmaksā pēc ierašanās.Tā vietā, lai no durvīm līdz durvīm, piegāde, kravas saņēmējs ir jāņem ID karti, vietējais loģistikas uzņēmums uzņemt precēm.Tur ir tiešs apgaismojums loģistikas īpaša līnija no senās pilsētas, lai pirmā un otrā līmeņa pilsētām, katrā provincē.Citām pilsētām ir nepieciešams, lai

Tiešā tranzīta pilsētās, parasti nav pilsētas, bet novada adreses.Pārvietošanās laiku no loģistikas pilsētās kopumā ir aptuveni 5-6 dienas, un papildus 2-3 dienas ir nepieciešamas tranzīta novados un pilsētās, ir tikai atsaucei.Faktiskā situācija ir noteicošais.Pircēji, kas nepieciešams express piegādi, lūdzu kontaktējieties ar klientu servisu par konkrētu kravu.

[maksājumu metodes]

Alipay tirdzniecība ir stingri ieteicama.Tas ir droši un droša.Lietotāji, kuri nevar izmantot Alipay varat izvēlēties tiešsaistes banku pārvedumu pārvedumu.

[transportēšanas instrukcijas]

Kopumā ir divi veidi, kā piegāde: loģistikas un kurjerpasta piegāde

A: priekšrocības loģistikas, ka kravas ir lēts, bet trūkums ir tas, ka laiks ir nedaudz lēns.Pēc ierašanās, saņēmējs ir iet uz ierašanās staciju, lai pick up kravas; Pēc ierašanās loģistika kravu, saņēmējs paziņo pa tālruni, un tikai nepieciešams, lai ņemtu ID kartes, lai paceltu kravu.

B: priekšrocības express piegādi ir ātri, transporta un durvīm-līdz-durvīm piegādes ietvaros express piegādi), bet trūkumi ir salīdzinoši dārgas kravas.Ja tas nav steidzami, tā parasti ir ieteicams nosūtīt preces ar loģistikas nodaļu.

C: uz Visām precēm mūsu veikalā nav atļauts piegādāt loģistikas departamentu.

Mūsu apņemšanās: trīs gadu garantija.No iegādes brīža, ja prece ir elektriskas vainas, pareizi lietojot, to var iegūt trīs gadu garantijas apkalpošanu (izņemot gaismas avotu), un garantijas darbības joma ir ierobežota, salabot vai nomainīt bojātās detaļas.

Ir Spuldzes Iekļauts
Garantijas laiks Blueking / lanchen
Slēdža Tips Sensors
Skaits gaismas avotiem 8
Modeļa Numurs Citi
Apdare Dzelzs
Instalācijas Veids Vadu Kulons
Abažūrs Krāsa Zila, melns
Gaismas Avots LED Spuldzes
Apgaismojuma Jomā 1-3square metri
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Sertifikācija CCC, ce
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Ir Regulējamas, No
Pamatnes Tips ES11
Vieta Viesnīcas Numurā
Stils Mūsdienu Stils
Technics Kokgriezums
Barošanas Avots AC
Spriegums 90-260V
Materiāls Metāla
Vienuma Tips Piekariņu Gaismas

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi