UniqueFire 1505 IS 850nm LED Gaismiņa 3 Režīmi Regulējams Fokuss Infrasarkanās Lampas Gaismas Nakts Redzamības Ūdens pierādījums Lāpu, Medībām

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€42.43 €38.19

Krāsa:

Par UniqueFire pakalpojumu:

Mēs piedāvājam sūtījumu pakalpojumu par lielu klientu skaitu.

1: Visiem produktiem šajā veikalā tiks piegādāti tieši no ražotāja, visi jūsu pasūtījumi tiks nosūtīti 72 stundu laikā, un mums nav nekādu svētku.

2: neatkarīgi no tā, kāds produkts jūs pērkat, mēs nodrošināsim pakalpojumu un mēs dos jums perfektu citātu.

3: Mēs varam darīt, OEM, lai jūs, ja jums ir liels pasūtījums.

4: Mūsu produkti ir revolucionārs un inovatīvs, ar labu kvalitāti un patentu sertifikāciju.Ir daudz viltus un grabaža produktu laišanu tirgū, kas piesaista uzmanību ar zemām cenām.Lūdzu, dariet mūsu zīmolu un izvēlēties augstas kvalitātes un garantēta produktiem.

UniqueFire 1505 850NM LED Infrasarkano Lukturīti

l 50MM Objektīva rotācijas fokusēšanas funkcija ļauj spēju koncentrēties, par šauru uzmanības centrā vai atpakaļ, lai plūdu sekas, kas īpaši paredzēti tāliem apgaismojumu.UF1505 var apgaismot daudz tālāk ar fokusētu staru, salīdzinot ar apgaismojumu bez asuma iestatīšanas funkcijas.

l UF1505 ir unikāla quick-change LED tableti sistēma, ko var viegli mainīt krāsu LED no sarkanā, zaļā, baltā vai infrasarkano savienojumu, kas prasa izmantot rīku, knaibles, lai mainītu LED tableti ātrāk. (Par papildus LED tableti iegādāties atsevišķi)

l Izmantojot infrasarkano gaismu, kas melnās 850nm LED avotu - šodien ir mazākais un vismodernāko infrasarkanās LED ar augstas efektivitātes, zema siltuma pretestību, un vairāk nekā 5 Vatu optisko jaudu.Tas var radīt spēcīgs perforators ar apmēram 50-150 metru diapazonā ar fokusētu gaismu. *Lūdzu, ņemiet vērā, ka: jūs neredzēsiet nekādu gaismu ar savu kailām acīm (tikai mazu un vāju, sarkanu gaismu uz LED, lai parādītu jums, ka lukturis ir ieslēgts).

l IP68 Laika Pretestība & Triecienizturīgs-lāpu korpuss ir izgatavots no gaisa kvalitātes alumīnija, kas pēc tam ir zema temperatūra (-20 ° C) Grūti Anodēta taktiskās black., paredzētas skarbos āra apstākļos.

l UF1505 lukturīti ir regulējama uzmanību no vietas, lai plūdu.Šī regulējams fokuss tiek panākts ar skrūvēm galvas (nevis push/pull), lai lāpu, kas ir vairāk izturīgas pret atsitiena par smagā šautene īpašības, ja uzstādīts uz frearm.

l 3 Režīmu - Augsts/vidējs/zems atmiņas iestatījumiem

On/Off Darbība:

Grūti Nospiediet Asti Slēdzi, Līdz tas ar Klikšķi (Pabeigta, Nospiediet) UZ on/OFF Lāpu.

Režīma Izvēle:

Ar Gaismā, Maigi Nospiediet(pusceļā, Nospiediet) Astes Slēdzi, lai Katrā Režīmā No

Augsts/vidējs/zems .

Specifikācijas:

l 50MM asfēriskie Stikla izliekta Lēca

l Vērpjot tālummaiņas regulators - vietas/plūdu

l Triecienizturīgs izgaismotas būvniecība

l 'O" gredzena noslēgtā hidroizolācija

l 3 Režīmu - Augsts/vidējs/zems atmiņas iestatījumiem

l Viegli Maināmas LED tableti sistēma

l Zems uzturēšana - Augstas veiktspējas

l Akumulatoru:1x 18650,3.7 V (Nav Iekļauts akumulators)

l Izmērs:45mm (HD) 25mm (BD)28mm(TD)134+12mm (L)

l Svars:152g

Paketē Iekļauts:

1xUF1505 3W 850NM Lukturīti (Nav Iekļauts akumulators)

PIEZĪME:

l Lūdzu, izmantojiet 1x 18650 Litija Jonu Akumulators.Piezīme: cita veida baterijas, kas nav piemērotas šo lukturīti/neizmanto, lai nesabojātu lukturīti ķēdes.

l Akumulators IR ievietots pozitīvo (+) beigu pirmajā nespēja to darīt, var izraisīt bojājumus un tiks anulēta garantija.

l Ja iekārta ir mainījusies, tas ir viegli izraisīt īssavienojumu.

Skatīties šo, pirms jūs nopirkt

Q: Kur ir baterija?

A: Daži produkti, kas nesatur bateriju, lūdzu, iepazīstieties rūpīgi lapā vai mēs kuģis akumulators, vai ne.

Q: man joprojām nav saņēmis savu preci, tad kāpēc?

A: Pirmkārt, sekot, lai uz global.cainiao.com vai 17track.com pēc tam jūs varat atrast, ja zemes gabals ir.Otrkārt, lūgt jūsu vietējā pasta nodaļā vai jūsu valsts Muitas par šo pasūtījumu, tās var turēt savu preci savā vietā.Treškārt, ja viņi nevar palīdzēt, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu.

Q: Ko man darīt, ja mana paka ir aizturējusi muitas?

A: Katrā valstī ir muita ir viņu pašu noteikumiem, dažkārt tie būs turēt savu paketi, un to pārbaudīt.Mums nav jāsedz PVN un sniegt papildu izmaksas, bet mēs varam sniegt rēķinu un kvīti, lai palīdzētu jums iegūt zemes gabalu.

Q: Ko man darīt, ja mana gaismiņa tika sadalīti?

A: Lūdzu, pārbaudiet preču stāvokli, uzmanīgi, pirms jūs parakstīt paketi.Ja jūs domājat, ka produkts nav ideālā stāvoklī, uzņemt fotoattēlus vai ierakstīt video.Tad sazinieties ar mums pa www.wellberries.lv pastu, mēs centīsimies mūsu labāko, lai satify jums.Lūdzu, neatveriet domstarpības, vai atstāt negatīvas atsauksmes nekonsultējoties ar mums.Mēs augstu vērtējam mūsu klientus, kā arī mūsu atsauksmes profilu.Ja mēs ignorēt savu ziņu, vai mēs nevaram atrisināt jūsu problēmu, jūs varat atvērt strīdu.

Q: Kāpēc mans rīkojums atcelts?

A: Mēs nekad atcelt pasūtījumu.Jūs pasūtījums tiks atcelts ar www.wellberries.lv, kad jums maksājuma laiks beidzas.Lai arī tiek slēgts automātiski, kad jūsu konta vai kredītkartes, ir drošības jautājums.

J: Kad būs mans pasūtījums ir piegādāts?

A: parasti Mēs kuģis savu preču 72 stundu laikā.Izņemot lielā izpārdošana, piemēram, 11.11

* Lūdzu, ņemiet vērā, ka jūs varat aizstāvēt sevi, kad jums ir briesmās, bet tie nav ievainots citiem cilvēkiem uz mērķi.

* Ierīci nedrīkst spīdēt tieši kāds acīs, gaisma var izraisīt aklumu.

* Tīra un sausa lukturīti, kad šķidrums kaitējums notiek.

Tagi: led gaismas 18650 4, lampas acarum 18650, infrasarkano lukturīti t20, l lukturīti, lampas astrolux otdiode, mascarilla skaistumu stiklotām, lampas militāro, uniquefire 1407 daļas, augsta gaismas lukturīti militāro, tvertne gs 850.

Apgaismojuma Attālums 50-100 m
Sertifikācija CCC, RoHS, FCC, UL, CCC, RoHS, GS, ce
Tālummaiņa
Jauda 3W
Zibspuldzes Tips nometnes
Modelis LED Krelles IS 850NM
Vienuma Tips Zibspuldzes
Gaismas Avots LED Spuldzes
Slēdzis Režīmu Augsta/Vidējā/Zemā
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Modeļa Numurs 1505-850-3M+RatTail
ūdensizturīgs
Atbalsta Reostats 2-4 failus
Krāsa melns
Lm Citi
Fokusa Garums Regulējams
Lādētājs Uzlādējams
Zīmola Nosaukums UniqueFire
Korpusa Materiāls Alumīnija sakausējuma

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi