Camco Dzīvē ir Labāk Kempingā 29" Vinila Vāciņu ar Elastīgu Apakšmalu-Izturīgs Dizains Notur Netīrumus, Lietus un Saules Prom no Sava Rezerves

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€9.68

Krāsa:

Rezerves Riepa Aizsargs Ir Izgatavots No Augstas Kvalitātes Poliestera.Putekļu Un Mitruma Necaurlaidīgs, Izturīgs.

Spēcīga Ūdensnecaurlaidīga Auduma, Ne Tikai Nepievelk Putekļus, Un Ūdensnecaurlaidīgs, Bet Arī Sauļošanās Un Izturīgs Pret Koroziju, Ievērojami Uzlabojot Izskatu, Transportlīdzekļa, Saglabājot Rezerves Riepa Labs, Un Efektīvi Aizsargāt Jūsu Rezerves Riepa.Tas Ir Must Ir Postenis, Kempings, Self-Braukšanas Ceļojumu Un Ikdienas Ceļojumiem.

Vienkārša Uzstādīšana, Neilona Virvi, Un Pieķeršanās Savienojumu, Regulējams Izmērs, Viegla Montāža Un Demontāža, Bez Jebkādiem Palīgrīkiem.

Veikls Un Saspringts Izšūšanas Stiprina Tās Izturību.Viegli Tīrāms, Spēcīga Izturība Pret Noberšanos, Vienkārši Noslaucīt Ar Lupatu.

Riepu Aptver Saglabāt Jūsu Riteņi Labā Formā Un Ilgāk.Piemērots Dažādiem Transportlīdzekļiem, Piemēram, Piekabes, Apvidus Automašīnas, Kravas Automašīnas Un Citi.

Lidmašīnas Režīms Drukas Rezerves Riepa Segtu Ūdensizturīgs Nepievelk Putekļus Riteņa Aizsargs Vāks Tūristu, Piekabes, Suv, Kravas Automašīnu Saule Segtu 17 Collas

Riepu Vāciņu Izmērs:

Izmērs 14 Collas Fit Riepas Diametrs 60-69cm

Izmērs 15 Collas Fit Riepas Diametrs 70-75cm

Izmērs 16 Collas Fit Riepas Diametrs 76-79cm

Izmērs 17 Collas Fit Riepas Diametrs 80-83cm

Mūsu Rezerves Riepa Vāciņš Ir Piemērots Piekabes, Apvidus, Kravas Auto Un Daudzi Transportlīdzekļi.Spēcīga Ūdensnecaurlaidīga Auduma, Putekļu Un Ūdens Izturīgi, Saglabātu Savu Formu Jebkurā Temperatūrā, Mums Ir 4 Izmēri, Lai Atbilstu Dažādām Vajadzībām, Riepu, Rezerves Riepa Segtu Ievērojami Uzlabo Izskatu Transportlīdzekli.Ja Jums Ir Kādi Jautājumi Par Mūsu Produktiem, Lūdzu, Jūtieties Brīvi Sazināties Ar Mums, Mēs Centīsimies Mūsu Labāko, Lai Atrisinātu Problēmu.

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi