Kāju Exerciser Treneris Automātiskā Kājām Mover Apgrozībā Pastaigas w/Tālvadības 100-240V

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€307.14

Krāsa:

Ievads:

Vai jums pavadīt stundu pēc stundas, dienu pēc dienas sēdus vai stāvus bez kļūst jebkurš pasākumā?To, ka trūkst kustības var kaitēt jūsu veselībai un izraisīt nopietnas problēmas.Tirpšana un nejutīgums jūsu kājas un pēdas ietekmi ikdienas dzīvē.Kāju exerciser izmanto pasīvās vingrojumu tehniku, kas rada pastāvīgu kāju kustības, lai veicinātu ķermeņa muskuļus un palīdz atvieglot sāpes kājas un pēdas, lai gan sēdus stāvoklī.

Tas ļauj indivīdiem īstenot savas kājas ērti, kur tradicionālās izmantot rutīnas, kas var būt sāpīgs, vai gluži neiespējami attiecībā uz atsevišķām personām.Kāju exerciser ir viegli izmantot.Vienkārši ņemt ārā no kastes, pievienojiet to, un izvēlieties savu ātrumu.To ieslēgt, sēžot, atpūtas un skatīties TV, lai noderīgs pasākums.Atšķirīgu ātrumu atbilstoši dažādām cilvēki pret savu tamlīdzīgi.

Tas ir viegli un ērti izmantot kāju vingrinājumiem, ko pieskarties ekrānam vai ar tālvadības pulti.Ar taures plāno spilventiņu varat masāžas jūsu kāju pamatnes ar exerciser darbojas, kas padara jūs ērti un relaksējoša.Gumijas kāju paliktnis ir mīksts un neslīdīgu pievienot stabilitāti un drošību.Ārstu un fizioterapeitu ieteikt to, kā attieksme pret cukura diabēts, hipertensija un mazkustīgs dzīvesveids.

Pirmkārt, pēc tam, izmantojot kāju exerciser, jūs varat iegūt vairāk spēku un dinamiku.Saglabāt apgrozībā jūsu kājām pārvietojas, kad sēžot ar šo exerciser.Divas elektroniskās kāju plāksnes slīdēt uz priekšu un atpakaļ maigi kā arī pacelt un nolaist uz izturību, palīdzot stimulēt un veicināt savu ķermeņa kustību un saglabātu tūsku un diskomfortu, kas varētu rasties sakarā ar stacionārā līcis.

Kontrolē gan LED ekrānu un tālvadības pulti, tam var ērti ieslēgt un izslēgt.Pārklāts ar tērauda un ABS ķermeņa, tā ir izturīga un izturīga ilgtermiņa lietošanas ar gumijas rokturi, kāju paliktņi pievienoto drošību.Jābūt cilvēkiem, sēžot visu dienu.

Funkcijas:

🦵 Augstas kvalitātes tērauda un ABS rāmis ilgtermiņa lietošanai.

🦵 Gumijas spilventiņi uz kājām drošība lietojot.

🦵 Stiprināt kāju muskuļus, noņem sāpes un mazinātu kāju tauku.

🦵 Pieci ātruma iestatījumi pilnīgai kontrolei, max ātrums var sasniegt 2km/h.

🦵 Maigu uz priekšu un atpakaļ, un kustības, kas veicina un stimulē asins cirkulāciju.

🦵 Pret jūsu vajadzībām, jūs varat izvēlēties ideāli un ērti ātrumu 2 ātruma regulēšana touch slēdzi vai ar tālvadības pulti.

🦵 Augstas kvalitātes motors var efektīvi samazināt trokšņa procesā darbojas ar vienmērīgu kustību.Jūs varat izmantot to jebkurā vietā bez kaitinošas ikviens.

🦵 Kāju exerciser ir gaismas svara un kompakto izmēru, var tikt pārnests uz citu vietu, ceļojuma laikā vai atpūtas piemēram, mājās, ofisa, viesnīcu, slimnīcu, utt.Jūs varat uzglabāt to jebkurā vietā.

Piezīmes:

⚠️ Tikai tad, kad sēž uz leju, nevis stāvus.

⚠️ Sargāt no bērniem.

⚠️ Nelietojiet uz slidenas vai nevienmērīgas virsmas.

⚠️ Nepakļaujiet ierīci.

⚠️ Neievietojiet pirkstus vai kājas no pedāļiem.

Specifikācijas:

Krāsa: Sudraba, Balta Un Melna

Materiāls: Tērauds, ABS & Gumijas

Izejas Jauda: 20W

Input: AC100-240V

Barošanas kabeļa Garums: 150cm(59in

Ātruma Diapazons: 5 Līmeņi

Iepakojuma Izmērs: 51.5x45x18cm(20.3x17.7x7.1in)

Bruto Svars: 4.68 kg

Iepakojuma Saturs:

1 x Kāju Exerciser

1 x Strāvas Adapteris

1 x Tālvadības pults

1 x Lietotāja Rokasgrāmata

Garantijas laiks:

Mēs piedāvājam vienu gadu garantija.Garantijas periods, visu apmaiņu vai repairment, jo defekti ir bezmaksas (Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas).

Ekspress piegāde:

Mēs nosūtīt preces ar FEDEX/DHL/EMS express un citi komercpakalpojumi express, lai jūs un e-pasta izsekošanas numuru immedicately.Kuģniecības laiks būs atkarīgs no atrašanās vietas un piegādes metodi.Lūdzu, ņemiet vērā, ka, ja jūsu adrese ir pārāk tālu, lai panāktu, būs papildu tālvadības bezmaksas.

ASV,lūdzu, ņemiet vērā: American reģionālās AK, SVEIKI, PR, ir attālos rajonos.Šajās vietās būs jāmaksā papildu pastmarkas.Lūdzu, sūtiet ziņu uz asv pirms pirkšanas.

FEDEX kuģniecības laiks: 5-10 darba dienas atkarībā no jūsu atrašanās vietas

DHL kuģniecības laiks: 5-8 darba dienas, ir atkarīga no jūsu atrašanās vietas.

EMS kuģniecības laiks: 10-25 darba dienu laikā atkarībā no jūsu atrašanās vietas

Krievijas klientiem, mēs varam nosūtīt mašīnas CDEK un tā ir komerciāla un arī viegli darīt ar muitošanu, tranzītu laiks: 25-40 darba dienu laikā.Bet, cienījamie klientu, ja jūsu adrese ir pārāk tālu, lai sasniegtu, ko CDEK, iespējams, tālvadības bezmaksas notiek.Bet, lūdzu, nav jāuztraucas par to, ka, mēs vienmēr esam gatavi atmaksāt visu savu naudu atpakaļ, ja jums nav nepieciešams vairs.Un mēs būtu ļoti pateicīgi, ja jūs pārbaudīt ar mums, par ko iepriekš ar savu pilsētu un pasta indeksu.

Iepirkuma instrukcijas:

Iegādes laikā, lūdzu, norādiet savu kontakta tālruņa numuru, jūsu Paypal komentāri jomā.Kontakta tālruņa numuru tikai kuģniecības vajadzībām. (Starptautiskās piegādes vajadzīga jūsu zīme, tāpēc mums nepieciešams.

mums ir gods un atbildīgu pārdevēju.mēs vienmēr cenšamies visu iespējamo, lai piedāvāt labāko kvalitāti un pakalpojumu pircējam ar mūsu 100% patiesumu.Ceru, ka jums patiks mūsu objekti.Pls nav mūs neatstāj negatīvas atsauksmes vai zemu likmi vai atvērt gadījumā bez jebkāda paziņojuma, ja tur ir problēma,ja jūs atbilstat ar mūsu objektus.Pls atstāt labu atgriezenisko saiti ar 5 star mums.paldies jau iepriekš.

ja jums nav saņemt preci vai preci, kas ir zaudētas piegāde.mēs jums atmaksāsim pilnu naudu.

Starptautiskā Pircēju.pls Piezīme:

a,mēs noteiks zema produkta vērtību kuģniecības rēķina tā, ka tur varbūt nav ievedmuitas taxs vai Tikai ļoti maz.

Tagi: trenažieri lelles, pad ts100, ts100 tvertne, ts100 atbalsts, ts100 programma, ts100 krāsa, kontrolieri ts100, akumulatora 6s ts100, ts100 sazināties, pildspalvu ts100.

Izejas Jauda 20W
Izmantošana Home DIY
Veids Citi
Ieejas AC100-240V
Materiāls Tērauda, ABS & Gumijas
Ātruma diapazons 5 līmeņi
Strāvas vada garums 150cm(59in)
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Zīmola Nosaukums TS

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi