Ciparu LCD Ekrāns, Android Automašīnas Instrumentu Paneļa BMW Mini F55 F56 F57 2014. - 2020. Gadam pilotu Sacīkšu Multimediju Displeju Uzņēmējas

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€1 038.68

Krāsa:

Ciparu LCD Ekrāns, Android Automašīnas Instrumentu Paneļa BMW Mini F55 F56 F57 2014. - 2020. Gadam pilotu Sacīkšu Multimediju Displeju Uzņēmējas

BMW Mini pilotu Sacīkšu F55 F56 F57 2014. - 2020. Gadam Modificētu

Piezīme:

1)Šis produkts ir speciāli izstrādāta BMW MINI modeļiem,Ja jūs vēlaties pievienot pielāgotu fona, lūdzu, sūtiet uz failu ar mums pa emial, un mēs jums pievienot pielāgotu fona jums.

2)Šis produkts ir savietojams ar benzīna versiju, nevis dīzelis versija

3)Lūdzu, sūtiet jūsu auto panelim, lai mums, lai vēlreiz pārbaudītu to, lai jūs

Ņemiet vērā,:, lūdzu, atstāt savu automašīnu detaļu ziņojumu par mums, kad jūs neesat pārliecināts, vai tas ir piemērots jūsu auto.Ja jūsu automašīnas paneļa ir tāda pati kā attēlu zemāk, jūs varat iegādāties šo modeli.

Sūtījumu

1. Muitas nodevu un Nodokļu pircēji ir atbildība, mēs pārdevējs nevar kontrolēt to un nav atbildīga par šo, lūdzu, lūdzu, ņemiet vērā, par to pirms jums vietu pasūtījumu.

2. Ja prece ir atdota, jo pircēja refusion skaidrs muitas vai saņemt sūtījumu, kuģniecības postgae un dārgi atgriešanās maksa būs samazinājies līdz pircējiem atbildību.

3. Ja jūsu piegādes adrese pieder poligons kuģniecības kompānijas pārvadāšanas sistēmu, jums ir nepieciešams pievienot tālvadības maksa $45 par jūsu sūtījumu piegādes vai mainītu vairāk lauku piegādes adrese, pretējā gadījumā jūsu sūtījumu nevar izsūtīta.

4. Pēc tam, kad jums vietu pasūtījumu, lūdzu, uzturēt kontaktus, lai paātrinātu apstrādes laiks, lai jūsu pasūtījumu.

Garantijas laiks

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Atpakaļ/ Kompensācija

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.wellberries.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Pircējam ir pienākums, lai pārbaudītu sūtījumu rūpīgi pirms parakstīšanas gabalu.Kad paka ir parakstīts, pārdevējs domāju, pircējs ieguva preci, arī stāvoklī.

Tagi: mini f56 pakete, somā sacīkšu, stūre stāvvada, emblēmu f56 mini, samsung 15w auto, mini tālrunis f56, mini f56 spoguļa vāciņš oglekļa, mini dvr f56, tērpi dienvidāfrika, bmw e36 instrumentu kopu.

Operētājsistēmas Android
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
OSD Valodas Ķīniešu (Vienkāršotā), Ķīniešu (Tradicionālā), Albāņu, Arābu, Azerbaidžāņu, Īru, Igaunijas, Baltkrievijas, Bulgāru, Īslandiešu, Poļu, PERSIEŠU, Būla tekstu (nīderlandes dienvidāfrika), Dāņu, Vācu, Krievu, Franču, Filipīniešu, Somu, Gruzijas, Haiti Kreolu, Korejiešu, Holandiešu, Galicia, Kataloniešu, Čehu, Horvātu, Latīņu, Latviešu, Lietuvas, Rumāņu, Maltas, Malajietis, Maķedoniešu, Norvēģu, Portugāles, Japāņu, Zviedru, Serbu, Slovāku, Slovēņu valodā, Svahili, Taizemes, Turku, Welsh, Ukrainas, Ebreju, Grieķu, Spānijas Basku zemē, Spāņu, Ungāru, Armēņu, Itāļu, Jidiša, Hindi, Indija Urdu, Indonēzija, Angļu, Vjetnamiešu
ROM 32G
Operatīvā ATMIŅA 4G
Materiāla Tips Abs
Postenis Svars 5kg
Īpašas Pazīmes Iebūvēts GPS, Lādētājs, FM Raidītājs, Mobilais Tālrunis, MP3 Atskaņotāji, Radio Uztvērējs, Touch Screen, TV
Sertifikācija CE
Spriegums 12V
Rezolūcija 1920*720
Postenis Izmēra 80 * 30 * 10
TF/Micro SD Slots 1
Din Double Din
OS Android
Fit BMW Mini pilotu Sacīkšu F55 F56 F57 2014. - 2020. gadam
Par Transportlīdzekļa Marku/Modeli BMW
Īpaša Iezīme Iebūvēts Skaļrunis/Mikrofons,, Wifi Funkcija, Atbalsta Stūre Kontrole, Atbalsta 4G Tīkls, Atbalstu Var-Autobusu
Interfeiss RCA
Max Ārējā Atmiņa 64G
Out Power 4*60W
Krāsa melns
SWC Atbalsts
Digital Media Formāts CD, DVD-R/RW, DVD-RAM, Video CD, Mp3, MP4, WMA, JPEG

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi