ZOBAINU STATĪVĀ BOSCH GBM50-2 1619PB3650

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€22.33

Krāsa:

Paziņojums:

Lūdzu, vienmēr salīdzina izmērus, rezerves daļa ar parādīto

Produkta krāsa ir izlases

Atbildība un biznesa sagatavošanas laiks:

Saskaņā ar mūsu lielo pasūtījumu apjomu katru dienu, mums ir 3-5 darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu.Lūdzu, pārbaudiet informāciju par adresātu, pirms pasūtījuma par www.wellberries.lv.

Piegāde:

Pēc tam, kad pasūtījums ir piegādāts, loģistikas informācijas kopumā tiks parādītas 10 dienu laikā.Ja nav loģistika informāciju par vairāk nekā 10 dienām, lūdzu, sazinieties ar mums, lai apstiprinātu piegādes komplektā.

Piegādes laiks pakotne ir atkarīga no starptautisko loģistikas situāciju un vietējo loģistikas situāciju galamērķa valstī.Ja iepakojums nav saņemti pēc piegādes laiks norādīts platformas, lūdzu, sazinieties ar mums vai sazinieties ar platforma loģistikas uzņēmums.

Ja jūs vēlaties zināt, kur preci, jūs varat sekot saites zemāk:

https://global.cainiao.com/index.htmspm=a311a.7996332.0.0.1c19EJh4EJh46K

https://www.17track.net/zh-cn

Ja vēlaties ar mums sadarboties, lūdzu, atstāt mums ziņu.

Mūsu darba laiks ir no pirmdienas līdz svētdienai 09:00-18:00 Pekinas laika.Jūs varat atstāt ziņu centrs sazināties ar mums, mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams.

Mēs rūpējamies par mūsu vērtē klientiem un vienmēr centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums un ceru, ka, lai veidotu ilgtermiņa uzņēmējdarbību ar jums.

Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes.

Ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs garantējam, ka mums būs 100% atrisinātu savu problēmu, lai jūs, lai jūsu apmierinātību.

Tagi: pirkt bosch daļas, bosch cs10 daļas, bosch gaļasmašīnā daļas, bosch sūkni daļas, oreck rezerves daļas, bosch tvaika katlu daļas, bosch elektriskās daļas, bosch daļām, instrumenti, , bosch oriģinālās rezerves daļas, daļas bosch strimmer.

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Modeļa Numurs 1 619 PB3 650
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ
Zīmola Nosaukums vlehok

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi