Anpviz 5MP POE IP Drošības Kameru Sistēmu Hikvision OEM 8CH 4K VRR Audio Āra Drošības CCTV Uzraudzības Komplekts IS 30m P2P Skats

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€713.67 €428.20

Krāsa:

1..4 Kameras Sistēma: 5MP H. 265 Dome POE IP Kamera * 4 + 8CH 4K 8MP H. 265+ POE VRR * 1+ 20m Tīkla Kabelis * 4 2..6 Kameras Sistēma: 5MP H. 265 Dome POE IP Kamera * 6 + 8CH 4K 8MP H. 265+ POE VRR * 1+ 20m Tīkla Kabelis * 6 3..8 Kameras Sistēma: 5MP H. 265 Dome POE IP Kamera * 8+ 8CH 4K 8MP H. 265+ POE VRR * 1+ 20m Tīkla Kabelis * 8 ①Hikvision OEM H. 265+ 8CH 4K 8MP POE VRR Anpviz 5MP Dome IP Kamera 4/6/8pcs Sistēmas, Iekštelpu Āra Hik-Pievienojiet & iVMS-4500 Mobilo APLIKĀCIJU. 2TB/4TB/6TB HDD pēc Izvēles, 4/6/8*20m Tīkla Kabelis iekļauts.Tas ir 100% Oriģināls Hikvision Starptautiskā Versija VRR, Gan VRR un Kamera Atbalsta angļu Firmware Jauninājums No Oficiālā Mājas lapa. ②Model numurs: NVR7608Q1-8P & IPC-D250W-S ③IP video ieeja: 8ch ④Resolution: VRR--8MP, Kamera-5MP ⑤Client: iVMS-4200 ⑥Mobile APP: Hik-Pievienojiet, iVMS-4500 un GuardingVision ⑦100% Patiesu Hikvision un Anpviz!Visas iekārtas var tikt uzlaboti jebkurā laikā ⑧For beztaras pirkumus, un komplekta pielāgot, lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms iegādāties ⑨Available KN un DE noliktavā! ⑩3 biznesa darba dienu laikā procesa laikā KN un DE!!!

Par Nodokļiem Nodokļa Maksa: Par lielāko valsti pasaulē,mums piedāvā bezmaksas piegāde, ietekmē augstas izmaksas, lidojuma grafiku, vai transportu,daļa kravu pārvadājumu ir tukša klientiem yourselevs.Dažādu valstu importa politiku bez Vienota standarta,Ja kādi jautājumi likvidēšana,Lūdzu, sazinieties ar muitas automātiski.

Par Attālo Apgabalu Maksa: lielākajā daļā gadījumu, Tālvadības Maksa izraisīja adresi, kas jums ir pa kreisi pieder lauku vai piepilsētas zonās,Express uzņēmums maksā vairāk par piegādi, Jums ir nepieciešams, lai tukša papildu naudu, Tālvadības maksu vai piedāvāt mums jaunu adresi, kas ne tālvadības pults ,Ja tā notikusi, vai nevar izvairīties, mēs varētu ar jums sazināties par Stacijas Vēstuli.

Par Piegādes Kārtību: Ja jums ir nepieciešams rēķins par grāmatojumu,Lūdzu, sazinieties ar mums,dažas preces mūsu veikalā mēs piedāvājam DHL bezmaksas piegāde,Lai jūs varētu saņemt paketes, ātri un droši,mēs varam pielāgot piegādes metodi un izvēlēties labāko kanālu, jūs,Ceru, ka jūs varētu izpratni.

Par Pilsētu un Zip Kodu Apstiprinājums: Lai saglabātu jūs varētu saņemt pakete ātri,Lūdzu, pārbaude, adresi un pasta indeksu, no jums pa kreisi pareizi,Ja jebkuru jautājumu, kravas arrangments,mēs varētu ar jums sazināties par www.wellberries.lv stacijas Vēstuli,Lūdzu atbildiet mums, cik drīz vien iespējams, tad mēs varētu apstrādāt sūtījumus ātri,liels Paldies par jūsu sadarbību.

Super HD 8MP 4K Augstu Izšķirtspēju VRR 8MP 4K augstu izšķirtspēju līdz 3840x2160, daudz skaidrāka un saprotamāka, nekā 6MP.HDMI un VGA neatkarīgu rezultātu.Tas nodrošina neticami spilgtas un reālas krāsas, kas ļauj jums redzēt visus objektus ļoti skaidri.

H. 265+ kompresijas efektīvi samazina uzglabāšanas telpa, līdz pat 75%

H. 265+ kodēšanas standarts, kas ļauj ierakstīt līdz pat 4 reizes garāka nekā H. 264 ar to pašu HDD,palīdzēs jums ietaupīt daudz naudas ieraksta izmaksas.

Uzstādītu Kustības Detektoru Grafiks VRR kustības detektors par Vrr ir iespējota visu laiku pēc noklusējuma lietotāji var ieplānot, kad kustības detektors strādā un kad ne pēc vajadzībām.Kustības detektors-Bagāta Brīdina, Kad kāds no kameras atklāt kustības, NVR7608Q18P varētu buzz, lai izsauktu uzmanību.Tā var arī sūtīt e-pastu, un piespiediet, lai jūs un sāciet Ierakstīšanu.Šādā veidā, jūs varētu informēt reālajā laikā, ja notiek iebrukums.

Plug & Play, Hikvision Privātā protokols

Šī ir oriģināla Hikvision OEM VRR, iebūvēti Hikvision privātā protokolu,Plug & Play ar Hikvision un Anpviz POE IP Cameraswhich uzcelta Hikvision protokolu,viegli izveidotu savienojumu un nosakot,Nav sarežģītāka, pāra savienojuma Uzstādījumus.

POE-Viegli Setup, Pat Iesācējs nekustamo spēlēt un pievienojiet drošība!Tā funkcijas POE (Power over Ethernet), ar vienu kabeli, kas savieno katru IP kameru VRR gan barošanas un video un pievada.Viegli instalācijas - vadu process nevar būt vienkāršāks par DIY entuziastiem un iesācējiem.

Viens-divvirzienu Audio atbalsts ar Šo 5MP video novērošanas kamera ir iebūvēts vienvirziena Audio funkciju.Uzņemt balss apkārt, tā ir laba funkciju izmantot.

Smart Kustības Detektoru,

Ikreiz, kad briesmas ir atklāti, šo novērošanas kameru izraisīs brīdinājumus, nekavējoties nosūtot brīdinājuma e-pastus un stumšanas paziņojumu uz jūsu ierīci.Jūs varat izveidot īpašas kustības atklātu zonās, lai kontrolētu noteiktas jomas, kā jūs vēlaties.Jūs varat pielāgot kustības detektora jutību, lai samazinātu viltus trauksmes.

Augstas Kvalitātes Night Vision Ar LED Gaismas un uzlabota infrasarkano starojumu, 24 stundu modrību, 8MP kameras, kas nodrošina skaidru nakts redzamības līdz 98 ft lielos attālumos (atkarībā no vides)

Atmosfēras IP67 Iekštelpu/ Āra

Alumīnija sakausējuma struktūra un mājokļu padarīt IP kamera ar IP67 ūdensnecaurlaidīgs reitings.Šo Lodi āra novērošanas kamera strādā perfekti ārpus pat skarbos laika apstākļos.

Plug & Play, Hikvision Klientu iVMS-4200 atbalstīja Šī ir oriģināla Hikvision OEM VRR, Plug & Play ar Hikvision un Anpviz POE IP Kameras - Hikvision Klientu iVMS-4200 un Mobilo APLIKĀCIJU Hik-Pievienojiet, iVMS-4500 un GuardingVision atbalsta 24/7 Uzticamu Ierakstu, Ja jums ir daudz drošības kameras, vai, ja jūs vēlaties 24/7 uzticamu ierakstu, Anpviz VRR var būt jūsu labākā izvēle.Valsts ritekļu reģistrā darbojas nevainojami un efektīvi, ar kamerām par diennakti uzraudzības un ieraksta jūsu home & business drošību un uzraudzību.Vienlaikus ar Smart Atskaņošana atskaņošana iezīme šo VRR ļauj jums zināt visu notikumu.Replay būtiski pierādījumi vai smieklīgi video ierakstus. 8-kanālu vienlaicīga atskaņošana.Jūs varat ātri atrast jebkuras notikums, kas noticis jebkurā laikā.Taimeris asi dizains ar split screen padara to ērti, lai jūs varētu brīvi iet atpakaļ dažādās dienas, stundas, minūtes, lai redzētu, notikumi, kas jums garām.Tālvadības Apskatei, Jebkurā laikā, no jebkuras vietas, vienalga, kur jūs esat, jūs varat attāli piekļūt VRR, lai redzētu tiešraidi, un palikt savienotas.Attālināti apskatīt VRR, izmantojot: Hik-Pievienojiet, iVMS-4500 un Apsardzes Redzējumu par mobilo ierīci, iVMS-4200 Klienta datorā.Bezmaksas Programmaparatūras Atjauninājuma Bezmaksas Hikvision firmware atjauninājums palīdz jūsu drošības VRR/Kamera līdzi up-to-date funkcijas, kā arī nosaka jebkuras kļūdas vai glitches.

Tagi: samsung cctv vrr, hikvision 1080 p kamera, v cctv, hikvision 5mp dvr indijā, vrr 28ch, anpviz 8mp tālummaiņa, hikvision 4 ch komplekts, ip66 kamera 4k āra, kamera ia hikvision, rasoberry pi 8mp kamera.

Kabeļa garums 20M
Sertifikācija CE
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Modeļa Numurs IPK7608Q18P250W-4/6/8
Video Ieejas 8 Kanālu
Rezolūcija 1080P
Smart home platform Citi
DATORI Fotokameras 4gab, 6pcs, 8pcs
Zīmola Nosaukums anpviz

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi