2 Gab RV Propāna Tvertnes Kontūra Līmeņa Indikatoru Gāzes Spiediena Mērītājs Ar 1. Tipa Savienojumu,Modernizētas Propāna Noplūdes Detektors

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€30.54 €24.43

Krāsa:

2 Pack Propāna Tvertnes Platums: vairs Nav jāuztraucas par to, nezinādams, cik daudz propāns ir atlicis tvertnē, Propāna Tvertnes Platums ir aprīkota ar augstas precizitātes trīs-līmeņa indikators panelī, lai jūs varētu uzraudzīt summu, propāns, nenoņemot vai paceļot Propāna Tvertnes.

universāls interfeiss: Propāna Tvertnes Kontūra ar Universal Veids 1 Savienojums 5-40lb Propāna Tvertnes, Liels izmantojot Cilindru, Apsilde, laternas, smēķētājs, RV Tūristu, nometnes plīts, GRILA Gāze, Grilu uguns bedre galda un Vairāk propāna Ierīces.

Augstas kvalitātes: paaugstinātas izturības 100% cietie misiņa struktūru, skrāpējumiem un koroziju un pietiekamu siltuma pretestību, var pilnīgi nodrošina hermētisku savienojumu starp krāsni, treileru un uzglabāšanas tvertnes, ļoti spēcīgs un izturīgs.

Viegli uzstādīt: aprīkots ar putekļu aizsardzības vāks, nav instrumentu, ir nepieciešams, vienkārši pievienojiet Propāna Tvertnes Platums līdz jūsu standarta propāna tvertnes, lai izmantotu.Krāsa Gāzes Spiediena Mērītāju, kas ļauj jums redzēt uzreiz, kad propāns līmenis ir zems.

krāsa: kā parādīts attēlā

Materiāls: metāls + plastmasa

Iepakojuma Saturs:

2 x Propāna Tvertnes Platums

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: gaisa eļļa, ūdens hidrauliskā spiediena mērītājs no nerūsējošā tērauda, gaisa manometrs mērītājs, digitālā satura rādītājs, degvielas spiediena mērītājs, kolektora kontūra mērītājs.

Sertifikācija NAV
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Zīmola Nosaukums FGHGF

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi