Agstum Klipu Saulesbrilles vīriešiem Magnētisku klipsi Saulesbrilles sieviešu Magnēta Klipsi Optisko Tuvredzība brilles Rāmis ar 5 saulesbrilles, lēcas,

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€22.80

Krāsa:

1. klipu magnētisko saulesbrilles lieto brilles, mēs piedāvājam 1 gab brilles rāmi un 5 gab. klipu magnētisko saulesbrilles 2. ja esat tuvumā-tālredzību/far-tālredzību/astigmatisms, lūdzu, nomainiet lēcu brilles, Lūdzu, nopirkt klipu magnētisko saulesbrilles saskaņā ar Modeļa numurs Iepakojuma Saturs: 5 gab. X 100% Jauno klipu Magnētisko saulesbrilles, 1 gab. X 100% Jaunas brilles rāmi(ar demo brilles) 1 gab. X 100% Jauna soma(5 in 1)

1.Darījuma; (VISA, Master card un citu kredītkarti) 2.Bankas pārskaitījums;

3.Vairāk maksājuma iespējas būs pieejamas www.wellberries.lv nākotnē.

Darījuma Maksāšanas ir atbrīvota tikai uz piegādātājiem pēc tam, kad jūs apstiprināt, piegāde.Darījuma ir bezmaksas un viegli lietot.

Priekšroka !!!

Mūsu produkti ir pārbaudītas un iesaiņotas, labā stāvoklī.Ja prece esat saņēmis, ir bojāts VAI Dažreiz lietas vienkārši nav fit, kā jūs vēlaties, lūdzu, nosūtiet mums e-pastu-30 dienu laikā.Mēs atgriezīsimies pilnu samaksu, lai jūs varētu ātri noteikt pēc defektu.

Mēs esam apņēmušies, lai jūsu apmierinātību pēc pirkuma.Ja jūs neesat apmierināts ar savu pirkumu jebkurā veidā, lūdzu, dod mums iespēju mēģināt un darīt to tieši pirms došanās atsauksmes

Lūdzu, pārliecinieties, vai sazinieties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi par šo preci!!!

Tagi: apaļas brilles sakausējuma, 90 ovālas brilles, izliektās recepšu saulesbrilles, agstum antīko brilles, agstum retro brilles, brilles agstum vintage, gabals magnētisko saulesbrilles, brilles ovāls bvlgary, 3 ovālas brilles, bahaus magnētisko saulesbrilles.

Briļļu Tips Saulesbrilles
Modeļa Numurs Divi tūkstoši divi simti viens
Stils Ovāls
Zīmola Nosaukums AGSTUM
Rāmja Materiāls Sakausējuma
Dzimums VĪRIEŠI
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Vienuma Tips Brilles
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Lēcu Materiāls Polikarbonāta
Lēcas Optisko Atribūts UV400, Polarizēta

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi